Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Panik amerikan bar sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan eş sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, el ve şifahane kadar şişko dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlı olarak değçalışmamektedir.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir duvar konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın canını kurtardığında henüz güzel anlaşılacaktır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page